Betaalmethoden


Tijdens het bestelproces worden u verschillende mogelijkheden geboden om uw bestelling te betalen. De gekozen methode kan van invloed zijn op de doorlooptijd van uw bestelling. Hieronder worden de verschillende betaalmethoden uitgelegd. 


U kunt bij ons op 3 manieren betalen: 

1) Ideal:                
Indien u een rekening heeft bij de Rabobank, ING, SNS Bank, Fortis Bank, ABN-AMRO, Friesland Bank of Triodos Bank dan kunt u zeer eenvoudig en betrouwbaar betalen via iDeal. Als u kiest voor iDEAL dan wordt u na het plaatsen van uw bestelling doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U hoeft dan alleen nog maar de gegevens te controleren en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en wij krijgen direct een bevestiging dat uw bestelling is betaald.(Indien het product voorradig is kan uw bestelling dus dezelfde dag nog worden verzonden.) We hanteren geen kosten voor betalen met iDEAL. Bestellingen worden op maandag en vrijdag verzonden. 
                       


2) Vooruitbetaling:        
Als u kiest voor vooruitbetaling dan krijgt u na het afronden van uw bestelling per email een orderbevestiging met daarin alle noodzakelijke gegevens voor de betaling. U maakt het totaalbedrag via uw eigen bank over.Bij vooruitbetaling duurt het        doorgaans langer voordat uw betaling aan ons wordt bevestigd. Houdt u dus rekening met een wat langere doorlooptijd. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt uw bestelling maandag en vrijdag verzonden. 


3) Contant bij afhalen:        
U kunt uitsluitend contant betalen wanneer u de bestelling komt afhalen. Via opmerking kunt u aangeven dat u de bestelling wilt afhalen, dan neemt de CreaMiep contact met u op voor een afspraak.
Betaling vanuit het buitenland 
Voor het betalen buiten Nederland heeft onze IBAN en BIC gegevens nodig. 
U ontvang via de e-mail een factuur met onze gegevens. 
IBAN: NL74SNSB0937081876
Bic: SNSBNL2A


Webshop

Contact

Voor vragen kunt u mailen naar:

Nieuwsbrief

Schrijft u zich hier in voor
onze nieuwsbrief.


        K.v.K. nummer 02089291  B.T.W. nummer NL110739310B01
Copyright ©2005- 2018 www.creamiep.nl. Zonder schriftelijke toestemming mogen afbeeldingen en/of teksten niet worden overgenomen.